Funcţie: Membru Oficial Subiecte : 76 Bani în mână : 139 Mulţumiri Primite : 7
| Subiect: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess Vin Apr 04, 2014 6:09 pm |
|
| - Cod:
-
[b]<b><black>Salut. <red>As vrea sa te retin 2 secunde ca sa iti prezint o Comunitate noua infiintata de #d0m1n0[;x] . <blue>Aceasta noua comunitate are: <black>- Tutoriale Web <black>- <orange>Informatii din toata lumea <black>- <green>Tutoriale PS <black>- <yellow>Multe alte lucruri interesante <red>Te invit pe www.dexter.all-up.com pentru a afla mai multe. Nu rata aceasta ocazie unica :)!
<blue>.:: RedGame.forumer.ro ::. <black>Intra cine vrea, Ramane cine poate![/b] |
|
Funcţie: Moderator Global Subiecte : 116 Bani în mână : 186 Mulţumiri Primite : 0
| |
Funcţie: Administrator Subiecte : 450 Bani în mână : 1012 Mulţumiri Primite : 23 Localizare : Salaj
| Subiect: Re: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess Dum Apr 06, 2014 7:41 pm |
|
| |
|
Funcţie: Membru V.I.P Subiecte : 123 Bani în mână : 179 Mulţumiri Primite : 2
| Subiect: Re: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess Lun Apr 07, 2014 11:18 am |
|
| Daca forumul ar avea facebook ar fi mai usor de populat .... De ce?Deoarece multi stau pe facebook .Mai ales ca am peste 1000 Persoane.pe facebook |
|
Funcţie: Administrator Subiecte : 450 Bani în mână : 1012 Mulţumiri Primite : 23 Localizare : Salaj
| Subiect: Re: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess Lun Apr 07, 2014 12:40 pm |
|
| |
|
Funcţie: Membru Oficial Subiecte : 76 Bani în mână : 139 Mulţumiri Primite : 7
| Subiect: Re: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess Mier Apr 09, 2014 1:40 pm |
|
| Distribuiti pe profilurile voastre pentru a afla lumea despre ea. |
|
| Subiect: Re: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess Vin Mai 02, 2014 6:29 am |
|
| Puteti sa dati in continuare mesaje cu comunitatea noastra. |
|
Funcţie:
| Subiect: Re: [Publicitate] Anunturi cu Comunitate pe Mess |
|
| |
|