Subiect: [Over-Games] ~ Categorii dorite Mar Mar 25, 2014 7:34 pm
Salut, eu sunt repo990 co-fondatorul comunitati Over-Games. Aici veti putea sa spuneti ce categorii ati dori sa avem pe forum, va trebui doar sa lasati reply dupa urmatorul model: ============ Nick: Categoria propusa: La ce va folosi: O scurta descriere: ============
-sGr-#uLLy.
Funcţie: Membru Oficial
Subiecte : 51
Bani în mână : 117
Mulţumiri Primite : 0
Subiect: Re: [Over-Games] ~ Categorii dorite Mier Mar 26, 2014 4:39 pm
Nick:-sGr-uLLy. Categoria propusa:Interviuri Vedete La ce va folosi:Sa aflam mai multe despre vedete O scurta descriere:Aceasta va fi atasata la cinema si se va numi "Interviuri Vedete" iar acolo vom posta interviuri date de diverse staruri
Zekennn
Funcţie:Administrator
Subiecte : 450
Bani în mână : 1012
Mulţumiri Primite : 23
Localizare : Salaj
Subiect: Re: [Over-Games] ~ Categorii dorite Lun Mar 31, 2014 8:48 am
Voi creea categoriia dupa ce vom vedea cum se desfasoara
mam gandit ca daca ati avea servere o populati Nick:blkbv Categoria propusa: Cerere DNS &Servere Gazduite[Ici vor fi serverele comunitatii] La ce va folosi: Populare O scurta descriere:Pai toate comunitatile au asa ceva si apu toate peste 9000 membrii , cred ca ar ajuta la populare
mam gandit ca daca ati avea servere o populati Nick:blkbv Categoria propusa: Cerere DNS &Servere Gazduite[Ici vor fi serverele comunitatii] La ce va folosi: Populare O scurta descriere:Pai toate comunitatile au asa ceva si apu toate peste 9000 membrii , cred ca ar ajuta la populare